Kik nyújtanak online konzultációt az Olineknél?

Kedvenc terapeutáik mindegyike

Hogyan lehet feliratkozni az online konzultációkra?

Munkanapokon 9:00 és 13:00 között elérhetőek vagyunk a
+36 1 798 3462-es telefonszámon, vagy bármely napszakban az olinekhu@gmail.com címen.

Szollgáltatás összege:

5000 huf/ 45 perc

Az online konzultáció bár nem helyettesíti a terapeuta közvetlen munkáját a gyermekkel, ám néhány tényezőt figyelembe kell venni a segítségnyújtás ezen formáját illetően:

- egy online konzultáció során a terapeuta segíthet kidolgozni egy hatékony programot a gyermek gondozásával kapcsolatban. Bemutatási célra babákat is használhatunk, ahogyan gyakran központunkban is tesszük. Például a terapeuta megmutatja, hogyan kell megemelni, hordozni, cserélni és etetni gyermekét.

- a terapeuta bemutathat olyan játszópozíciókat mely a gyermek fejlődését szolgálja, valamint megfelelő játékjavaslatokat is nyújthat gyermeke számára.

- ha otthon tornázik gyermekével, a terapeuta segíthet a gyakorlatok ellenőrzésében, javításában, kiegészítésében vagy cseréjében, ha szükséges.

- az online konzultáció ideális eszköz a gyermek természetes környezetének és spontán tevékenységének felmérésére és, ha szükség van rá, a változtatások eszközölésére.

- ha a gyerek használ álló keretet, ülést, járókeret, ortézist vagy egyéb segédeszközt, az online foglalkozás során ellenőrizheti a beállításokat és elvégezheti a szükséges változtatásokat.

- az online konzultáció szintén jó módszer annak ellenőrzésére, hogy miként kezeli a gyermeke helyzetváltoztatását, például ülés, állás vagy alvás közben.

- az online konzultáció során terapeuta felügyelete alatt tanulhatja meg, hogyan gyakoroljon helyesen gyermekével.

- az online találkozók segíthetnek ha kétségei vannak valamivel kapcsolatban, pszichológiai támogatást nyújthatnak, amelyre gyakran szükség van ebben a nehéz időszakban.

Online konzultáció folyamata :

- időpont egyeztetést követően, egy e-mailt fog kapni tőlünk, amely megerősíti a foglalását, és tippeket arra, hogyan lehet felkészülni egy ilyen típusu találkozóra.

- legyen Önnél telefon, arra az esetre ha az online találkozó valamilyen oknál fogva meghiúsulna, megszakdna a kapcsolat.

- a konzultációra a Zoom platformon keresztül kerül majd sor.

- a linket és a jelszót a konzultációhoz e-mailen keresztül kapja majd meg.

- néhány perccel a tervezett találkozó előtt kattintson a linkre, és regisztráljon a Zoom platformon, írja be a jelszót és azonnal kapcsolatba léphet a terapeutával.

- készítse elő az helyszínt, ahol a gyakorlatokat fogják végezni. Terítsen le egy szőnyeget, jógamatracot vagy takarót. Állítsa be a számítógépet úgy, hogy a foglalkozás helyszíne jól látható legyen.

- ha konkrét kérdései vannak valamivel kapcsolatban, kérjük készítse el előre a fényképeket vagy a felvételeket, majd a foglalkozás során mutassa meg azokat a terapeutának (pl. amikor egy gyermek alszik vagy biciklizik).

- az online találkozó során bármivel kapcsolatban kérdezhet, ugyanúgy mint központunkban egy átlagos látogatás során.

- az óra után e-mailen keresztül megkapja az összefoglalót a találkozóról és tippeket a további munkafolyamatokkal kapcsolatban.

Bár az online konzultáció sosem tudja majd helyettesíteni a személyes foglalkozást, ugyanakkor a jelenlegi helyzetben ez a legjobb módja, hogy segíteni tudjunk önöknek. Ha úgy érzi, szeretné felvenni velünk a kapcsolatot - ne habozzon. Számíthat ránk. Itt vagyunk :)